Fiscale diensten

Voor veel ondernemers zijn belastingen vaak onduidelijk en ongrijpbaar. Om een weg te vinden in dit fiscale web is het van belang dat een fiscale adviseur de ondernemer bij de hand kan nemen. Zeker voor een startende ondernemer is het moeilijk te bepalen welk bedrag er aan belasting betaald moet worden. Om het ook nog eens moeilijker te maken bestaan er dan ook nog verschillende fiscale regelingen zoals zelfstandigen- en startersaftrek, fiscale oudedagsreserve enz. Hoe gaan we de auto rijden: zakelijk of privé? Daarnaast kan er op enig moment een herstructurering plaatsvinden: de eenmanszaak wordt een B.V. Of wellicht is er sprake van een bedrijfsopvolging?

Niet alleen ondernemers, maar ook particulieren hebben vaak last om zich een weg te banen door de fiscale wereld. Denk maar eens aan de fiscale gevolgen van een huwelijk of overlijden. Of wat te denken van de fiscale gevolgen van een schenking of de aankoop van onroerend goed?

Werter Fiscaal Advies & Administratie helpt u graag door naast u plaats te nemen en samen met u, oplossingsgericht, tot een resultaat te komen.