Administratief advies en online boekhouden

Bij veel kleine, maar ook grotere bedrijven, voldoet de administratie niet aan de eisen die daaraan worden gesteld. Men kent wel ongeveer de winstgevendheid van het bedrijf, maar de exacte cijfers ontbreken vaak. Dit kan vervelende consequenties hebben vooral als een nieuwe aankoop met bijbehorende financiering noodzakelijk is of het jaarrapport moet worden opgesteld.

Voor het voeren van de administratie gedurende het jaar is veel software beschikbaar. Rekening houdend met de omvang en aard van het bedrijf alsmede de branche moet hieruit een keuze worden gemaakt. Werter Fiscaal Advies & Administratie kan u een adequaat en onafhankelijk advies geven met betrekking tot de aanschaf van boekhoudsoftware. Daarbij kunnen de cijfers van alle pakketten worden geïmplementeerd in de aanwezige software voor het samenstellen van het jaarrapport en de fiscale aangiften.

Indien u online wilt boekhouden, op ieder moment inzage hebben in uw boekhouding of zelf een gedeelte invoeren, dan kan dat. Werter Fiscaal Advies & Administratie werkt hiervoor met het boekhoudpakket ExactOnline. Een online administratieprogramma met verschillende modules en heel veel gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Scherp geprijsd en als beste getest door verschillende organisaties.